Læs mere om klubben....

Klubbens to anlæg

 Vi har i dag både et indendørs eternitanlæg og et udendørs filtanlæg, som bliver brugt flittigt af vores medlemmer.
Begge anlæg har været i brug ved store  internationale mesterskaber som VM i 2009, hvor filtanlægget var sat op i Arena Fyn og Nordisk i både 2004 og 2015, hvor vi spillede på eternitten i kælderen. Desuden er begge anlæg blevet brugt til afholdelse af DM flere gange.

Stævner

Årligt afholder klubben 2 store danske turneringer, en i marts (Danish Super 9) og en i oktober (Efterårsstævnet)
Her får vi besøg af spillere fra resten af landet og de omkringliggende lande som Norge, Sverige og Tyskland.

Medaljeregn

Klubben har mange stolte resultater af fremvise. Hele 18 gange har vi vundet danmarksmesterskabet for hold og dermed haft adgang til Champions League. Individuelle titler har vi ligeledes vundet utallige medaljer Vi har 2 gange været vært for Nordiske mesterskaber, hvor vi spillede på eternitanlægget i kælderen på Rugårdsvej. Siden vi anlagde klubbens udendørs filtanlæg på Byens Ø, har tusindvis af gæster besøgt os og spillet på banerne. samt minigolfere fra ind og udland.

Spil og socialt samvær

Hver uge samles vi til klubaften for at spille og hygge sammen. Her tilbyder vi en mulighed for alle til at spille og lære mere om sporten og klubben.

Juniorer

En ting som vi er særlig stolte af er vores juniorarbejde, hvor rigtig mange børn har spillet hos os gennem årene
Vi har et trænerteam fra øverste hylde og en masse dejlige juniorer der mødes til træning hver torsdag fra 17 til 18
De juniorer der er hos os er ofte børn som søger de individuelle udfordringer. I minigolf kan man se resultatet med det samme og for børn der har svært ved holdfølelse er minigolf er perfekt alternativ.
Alle børn kan få en gratis prøvetime og lige se hvad det hele handler om.

Seniorer

Vi har en herlig flok ældre som mødes til hygge og minigolf hver uge. De spiller om mandagen fra kl. 10-12 og her er der mulighed for at komme ned og snakke med medlemmerne og afprøve selv.
Putter Team byder alle interesserede velkommen i det som vi opfatter som Danmarks bedste minigolfklub.

Hvordan melder man sig ind?

Du kan melde dig ind ved at du henvender i klubbens kiosk eller udfylder formularen ved at trykke på knappen nederst på siden, hvorefter vi kontakter dig.
Alle klubbens medlemmer har fri adgang til vores filtanlæg på Byens Ø samt eternitbanerne i åbningstiden i kælderen på Rugårdsvej.